10 август 2009

Fimo


U isto vreme sa filcom, u istoj prodavnici, istog dana, sam kupila i nekoliko paketica fima. I jedno i drugo su mi bili nepoznati. Odmah sam isprobala i filc i fimo. Filc sam nastavila da obradjujem, a fimo je stajao.

Prosle godine sam ga opet malo uzela u ruke, napravila one andjelcice. I jos neke interesantne stvari. I onda sam ga opet ostavila sve do skora, kada sam se resila da po treci put uzmem zalet i krenem.

Prvo sam resila da sredim one stare stvari, neke su stajale 2 godine i cekale svoje vreme. :) Nekako mi se nikako nije svidelo to sto je sam fimo, a i lakovi koji se upotrebljavaju za njega, toliko toksican. Kad se setim, na pocetku su deca u obdanistu pravila broseve za mame. I moja takodje. Onda se jos nije znalo da je toooliko opasan. Sad bi bilo najbolje peci ga na otvorenom, a isto tako i obradjivati ga i lakirati samo na otvorenom i u rukavicama.

Nesto sam sastavila, iskombinovala od do sada obradjenog. Jos uvek ucim, eksperimentisem. ;) Mozda ce i biti nesto od mene jednog dana.

4 коментара:

Drangulije је рекао...

Bas gledam tvoje radove... i razmisljam o onome sto si napisala da je fimo toksican...
Hmm... pa kada se to saznalo? Kod nas (Srbija) i dalje stoji da NIJE!
Zanimljivo... zar ne?

Nena3110 је рекао...

Sjajno Ljiljo!

Little Glory је рекао...

Dopadaju mi se mindjusice, a posebno one sa neobicnom udicom koja se zavrsava srcem? Smem li pitati gde je kupljeno? :)

Lila011 је рекао...

Drangulije, za fimo ovde od skora daju dodatno uputstvo. ako hoces, mogu da ga skenujem, pa da ti posaljem na mail ;)
hvala Neno.
Glory, hvala. sto se tice udica, narucila sam ih preko jedne poznate iz Amerike. ovde ima interesantnih stvari. http://www.firemountaingems.com/