31 август 2009

Fimo 3



Da vam pokazem i jos jedan deo fima koji sam napravila. Ogrlica uz zute mindjuse u mozaik tehnici.Jako mi se svidja.

20 август 2009

Fimo nastavak






Nastavak fima. Danas sam konacno opet slikala jednu turu. Naravno, opet ne sve, ali bice jednog dana i to ;) Moj omiljeni deo nakita-mindjuse.

10 август 2009

Fimo





Naravno da imam vise slika. :) Kao i uvek cekam da se nakupi, pa onda pola zaboravim, pola okacim.:)

Jos koje parce nakita.

Fimo






U isto vreme sa filcom, u istoj prodavnici, istog dana, sam kupila i nekoliko paketica fima. I jedno i drugo su mi bili nepoznati. Odmah sam isprobala i filc i fimo. Filc sam nastavila da obradjujem, a fimo je stajao.

Prosle godine sam ga opet malo uzela u ruke, napravila one andjelcice. I jos neke interesantne stvari. I onda sam ga opet ostavila sve do skora, kada sam se resila da po treci put uzmem zalet i krenem.

Prvo sam resila da sredim one stare stvari, neke su stajale 2 godine i cekale svoje vreme. :) Nekako mi se nikako nije svidelo to sto je sam fimo, a i lakovi koji se upotrebljavaju za njega, toliko toksican. Kad se setim, na pocetku su deca u obdanistu pravila broseve za mame. I moja takodje. Onda se jos nije znalo da je toooliko opasan. Sad bi bilo najbolje peci ga na otvorenom, a isto tako i obradjivati ga i lakirati samo na otvorenom i u rukavicama.

Nesto sam sastavila, iskombinovala od do sada obradjenog. Jos uvek ucim, eksperimentisem. ;) Mozda ce i biti nesto od mene jednog dana.